Wij bieden oplossingen

Onze aanpak is erop gericht om voor u de juiste oplossing te vinden. Wij verdiepen ons in uw branche en uw product en bepalen samen met u hoe we in woord en beeld uw unieke verhaal kunnen vertellen, onderscheidend en binnen een passend budget.

Oplossingen op maat

Alles wat we maken is specifiek toegesneden op de wensen van onze klanten én de behoeften van de eindgebruikers. Het merendeel van onze oplossingen valt binnen onderstaande DDCom-productgroepen.

Technische documentatie, training en e-learning

Icon_TechnicalDocumentation_White.png

Voor veilig, correct en langdurig gebruik van uw technologieproduct is onberispelijke en heldere technische documentatie onmisbaar. In gedrukte, digitale of online vormen geeft onze documentatie de juiste handvatten voor zowel montage / assemblage en eindgebruik als onderhoud, service en reparatie.

Icon_2DIllustatie&Animatie_White.png

Technische visualisatie

in 2D en 3D

Een sterk beeld vertelt het hele verhaal. Het voordeel van goed gemaakt beeld is bovendien dat het brede doelgroepen met uiteenlopende kennisniveaus aanspreekt en dat het in tal van media kan worden toegepast.

Icon_Animation_White.png

Technische animatie

in 2D en 3D

De mens en het menselijk oog worden van nature aangetrokken door bewegend beeld. De extra dimensie zorgt er bovendien voor dat informatie beter wordt opgenomen en langer wordt onthouden.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u weten hoe DDCom specifieke problemen voor uw organisatie kan oplossen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons!