DDCom

Cookies & Privacy

Cookies

Deze site maakt gebruik van cookies: kleine tekstbestanden die op je computer worden geplaatst om de site een betere gebruikerservaring te bieden. Cookies worden over het algemeen gebruikt om gebruikersvoorkeuren te behouden, informatie op te slaan voor zaken als winkelwagentjes en geanonimiseerde trackinggegevens te bieden aan applicaties van derden, zoals Google Analytics. Cookies zullen je surfervaring in de regel verbeteren. Je kunt echter de voorkeur geven aan het uitschakelen van cookies op deze site en op anderen. De meest effectieve manier om dit te doen, is door cookies in je browser uit te schakelen.

 

Privacy

Privacy verklaring

DDCom Technical Documentation & Visualization, gevestigd aan De Run 4204B, 5503 LL Veldhoven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

DDCom Technical Documentation & Visualization
De Run 4204B
5503 LL Veldhoven

info@ddcom.nl
www.ddcom.nl

Frank Cock is verantwoordelijk voor de gegevensbescherming bij DDCom Technical Documentation & Visualization.
U kunt hem bereiken via
f.cock@ddcom.nl.

Persoonsgegevens

DDCom Technical Documentation & Visualization verwerkt uw persoonsgegevens omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt of omdat u gebruik maakt van onze diensten.

Wanneer u een reactie achterlaat op onze website verwerken wij:
- uw voor- en/of achternaam
- uw e-mailadres

- uw telefoonnummer

Gegevens over jouw activiteiten op onze website

De gegevens over uw activiteiten op onze website worden verwerkt door Google Analytics. Wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met specialisten van Google.

Browser en apparaat type

Door middel van Google Analytics kunnen wij achterhalen welke browser en welk apparaat onze bezoekers gebruiken. Deze informatie is volledig geanonimiseerd doordat wij geen IP-adressen verzamelen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Doel verwerken persoonsgegevens

DDCom Technical Documentation & Visualization analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van onze diensten te optimaliseren.

Opslagperiode

Wanneer u een reactie achterlaat op onze website worden uw gegevens (naam, e-mailadres, website) bewaard totdat deze reactie wordt verwijderd. Om uw gegevens in te zien en/of te laten verwijderen, neem contact op met info@ddcom.nl.

Delen met derden

DDCom Technical Documentation & Visualization verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

DDCom Technical Documentation & Visualization gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. DDCom Technical Documentation & Visualization gebruikt cookies met een technische en analytische functionaliteit. De functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. De analytische cookies worden gebruikt om het bezoek aan onze website en het surfgedrag op onze website te analyseren, zodat we beter weten met welke informatie we u het best kunnen bedienen. Bij uw eerste bezoek aan onze website zullen we uw akkoord vragen voor het gebruik van cookies. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@ddcom.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

We willen u er ook op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

DDCom Technical Documentation & Visualization neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@ddcom.nl.

 

Diensten

Industrieën

Contactgegevens

Volg ons

Landbouw

Automotive

Defensie

Onderwijs

DDCom

De Run 4204 B

  • LinkedIn - White Circle

5503 LL Veldhoven

Nederland

Medisch

Infrastructuur

Copyright © 2020. All rights reserved.